Als beste getest!

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de Ladyline 'Energy Balance' methode vele malen effectiever is dan andere manieren om af te vallen.

Kijk op www.ladyline.nl voor meer info over de methode of bel 043 – 325 46 66 voor een GRATIS figuuranalyse en/of een GRATIS proefbehandeling.

Dit is een conclusie van voedingswetenschappers van de Wageningen Universiteit, die 39 vrouwen veertig weken lang hebben gevolgd bij diverse pogingen om gewicht kwijt te raken.

De vrouwen die het intensieve programma van Ladyline volgden, verloren ongeveer 12 procent van hun lichaamsgewicht. Vrouwen die de boeken van Sonja Bakker gebruikten, kwamen uit op 4 procent gewichtsafname.

Je wilt afslanken in Maastricht? Middels het sporten onder begeleiding, speciaal voor vrouwen, en een goed voedingsadvies (niet zomaar een dieet) gebaseerd op het vastgestelde energieverbruik van je lichaam.

Door de aanpak die speciaal gericht is op jouw energieverbruik en dus werkt, is afvallen en op gewicht blijven geen droom meer, maar wordt werkelijkheid. Niet voor even maar voor altijd.


Afvallen, gegarandeerd resultaat

Contact


Vragen? Bel ons op 043 - 325 4666 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Of kijk op Ladyline.nl.

Ellen en Susanne
Ladyline Maastricht