Onze extra's

Cryo behandelingen, hoogwaardige shakes en lymfedrainage


 • Cryo behandelingen bij Ladyline Maastricht

 • Het nieuwste op het gebied van figuurcorrectie voor definitieve vet verwijdering en alternatief voor liposuctie. Figuurcorrectie middels de meest effectieve behandeling om overtollig vet te verwijderen.

  Met onze cryo behandeling worden vetcellen definitief verwijderd door gecontroleerde koeling en verwarming. Veilig en pijnloos met de CoolipoTwin.

  Ook LOS TE BOEKEN zonder de traditionele Ladyline behandelingen.

 • Compressietherapie voor lymfedrainage

 • Na jouw energieke workout bij Ladyline even heerlijk relaxen Ún ook nog gezond bezig zijn. Compressietherapie stimuleert het afvoeren van afvalstoffen. Een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug. Je benen worden niet alleen mooier maar voelen ook veel beter en rustiger aan. Een geweldige relax behandeling en de absolute favoriet van onze klanten.

  Ook LOS TE BOEKEN zonder de traditionele Ladyline behandelingen.

  De voordelen:
  - Vermindering van cellulite
  - Gladdere huid
  - Omvangvermindering
  - Vetverbranding
  - Verbetering van bloed- en lymfestromen
  - Minder vermoeide benen
  - Ontspannende behandeling

 • Hoogwaardige shakes


 • Wij verkopen smakelijke en hoogwaardige Prote´ne Shakes van AVI-SLANK. Deze bevatten - naast concentraat uit de beste whey-, pea- en collageen-prote´nen - 23 vitaminen en mineralen, alle belangrijke aminozuren, vezels, koolhydraten met een lage GI-waarde en aanvullende ingrediŰnten, zoals L-Carnitine voor extra vetverbranding.

  En niet te vergeten AVI-SLANK groene thee.


Afvallen, gegarandeerd resultaat