Ladyline als beste getest door Universiteit Wageningen

WAGENINGEN - Vrouwen die het dieet van Sonja Bakker volgen, vallen in de eerste weken veel af. Daarna komt het gewichtsverlies tot stilstand. Wie serieus wil afvallen, kan het best een programma met intensieve begeleiding en bewegingsoefeningen volgen.

Dat concluderen voedingswetenschappers van de Wageningen Universiteit, die 39 vrouwen veertig weken lang hebben gevolgd bij diverse pogingen om gewicht kwijt te raken. De vrouwen die het intensieve programma van Ladyline volgden, verloren ongeveer 12 procent van hun lichaamsgewicht. Vrouwen die de boeken van Sonja Bakker gebruikten, kwamen uit op 4 procent gewichtsafname.

Uit de grafiek hiernaast blijkt hoe groot het verschil tussen de resultaten van Ladyline en de andere methoden is. Opvallend is dat naarmate de tijd verstrijkt de resultaten van de vrouwen binnen de Ladyline groep steeds beter worden terwijl de resultaten van de testpersonen binnen de controle- en Sonja Bakker groep stagneren.

De universiteit begon met het onderzoek op het hoogtepunt van de Sonja Bakker-hype. Toen er om proefpersonen werd gevraagd, kwamen er binnen de kortste keren honderden aanmeldingen binnen. "Degenen die mee mochten doen, vinden het jammer dat we nu zijn gestopt", zegt voedingskundige Jeanne de Vries. "We controleren ze alleen nog een keer over een half jaar."

Voorlichtingsbrochure

Een deel van de groep at volgens de aanwijzingen van Sonja Bakker. Anderen volgden een dieet bij Ladyline. Een derde groep bezocht maandelijks een diŽtiste en de laatste groep kreeg alleen een voorlichtingsbrochure van het Voedingscentrum. Deze laatste groep verloor samen met de Sonja Bakker-lijners het minste gewicht.

De Vries constateert dat een langdurig programma met regelmatige controles en bewegingsoefeningen essentieel is om af te vallen. "Het resultaat van Sonja Bakker en de diŽtiste kan wel beter als er bijvoorbeeld een oefenprogramma bij een fysiotherapeut aan wordt gekoppeld."

Afvalprogramma

De onderzoekers bepleiten langduriger en meer onderzoek naar overgewicht en afvallen. Binnenkort start samen met een ziekenhuis een afvalprogramma voor jongeren onder de achttien jaar en samen met een GGD een programma voor de begeleiding van schoolkinderen.

In een ander ziekenhuis loopt een onderzoek naar zwaarlijvige mannen. "Wij willen al die onderzoeken gaan coŲrdineren, zodat er meer gegevens beschikbaar komen", aldus De Vries

Kwaliteitsverbetering en toch lagere tarieven Dit jaar beginnen wij met een doordachte, vernieuwde methode die de kwaliteit nog verder verbetert. Met deze methode kunnen wij de klanten optimaal motiveren en stimuleren en verbeteren de resultaten aanzienlijk.

Deze beproefde methode maakt het mogelijk om meer klanten van dienst te zijn, waardoor wij de tarieven zelfs kunnen verlagen. Hierdoor is Ladyline voor elke vrouw financieel haalbaar. Dus voor de prijs hoef je het dus niet meer te laten!

Ladyline kan zo nog meer vrouwen van dienst zijn en gelukkig maken en dat is wat wij het liefste doen....

Kijk op www.ladyline.nl voor meer info over de methode of bel 043 – 325 46 66 voor een GRATIS figuuranalyse en/of een GRATIS proefbehandeling.

De belofte

Ladyline, The Slimming Company, zoals de naam al zegt gespecialiseerd in afslanken en figuurcorrectie. Bij het intake-gesprek geven wij precies aan wat jij van Ladyline mag verwachten. En beloofd is beloofd. Daar staan we voor. Wij maken onze belofte waar. Jouw doel is ons doel.

Afvallen, gegarandeerd resultaat

Contact


Vragen? Bel ons op 043 - 325 4666 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Of kijk op Ladyline.nl.

Ellen en Susanne
Ladyline Maastricht